FASTCARSHARING SRL

AFLAȚI

Cine suntem și cum vă putem sprijini să câștigați mai mult ca șofer partener pentru Uber sau Bolt în Timișoara.

🚗Alătură-te Nouă!🚗

Firma Noastră Din Timișoara Își Extinde Echipa de Șoferi! 

Suntem o companie dedicată facilitării serviciilor de transport în parteneriat cu cele mai mari platforme de ridesharing, Uber și Bolt. Ne mândrim cu angajamentul nostru față de calitate, siguranță și servicii impecabile pentru clienții noștri, și acum suntem în căutarea unor șoferi pasionați să se alăture echipei noastre în continuă creștere.

De ce să alegi să lucrezi cu noi? 

Compania noastră este certificată de ARR ca Operator de Transport Alternativ de Persoane, în conformitate cu normele actuale. Asigurăm gestionarea conturilor pentru serviciile de transport alternativ din Timișoara pentru Uber și Bolt.

Flexibilitate și Libertate: Oferim șoferilor noștri posibilitatea de a alege între a conduce cu mașina proprie sau a beneficia de opțiunea de închiriere a uneia dintre mașinile noastre.

Suport și Formare: Echipa noastră vă oferă suport continuu și acces la programe de formare pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile și să vă atingeți obiectivele.

 

Câștiguri Atractive: Oferim un sistem de remunerare competitiv și transparent, astfel încât să vă bucurați de beneficiile muncii dumneavoastră.

Echipament și Tehnologie de Vârf: Beneficiați de cele mai noi tehnologii și echipamente pentru a vă facilita activitatea și a oferi o experiență excelentă clienților.

Servicii Extinse:

Transport Aeroport: Oferim servicii de transport confortabil și sigur către și dinspre aeroport, asigurându-vă că clienții ajung la destinație relaxați și la timp.

Închiriere Mașină cu Șofer: Pentru o experiență de transport personalizată, punem la dispoziție serviciul de închiriere mașină cu șofer. Oferim mașini de înaltă clasă și șoferi experimentați pentru călătorii elegante și fără stres.

Abonament Transport: Pentru cei care doresc să facă economii semnificative și să beneficieze de un transport sigur și regulat, oferim opțiunea de abonament transport.

 

Cum puteți să vă alăturați echipei noastre?

Indiferent dacă aveți deja o mașină sau sunteți interesat să închiriați una de la noi, vă invităm să aplicați pentru a deveni șofer pe platformele Uber și Bolt. Procesul de recrutare este simplu și eficient, iar echipa noastră vă va ghida pe tot parcursul.

 

Cum să aplicați?

Completați formularul nostru de aplicare online pe site-ul nostru. Veți fi contactat de un reprezentant al echipei noastre pentru a discuta mai multe detalii și a vă ghida în procesul de înscriere. Alăturați-vă astăzi echipei noastre și fiți parte dintr-o comunitate dedicată succesului și excelenței în servicii de transport! 🚀👨‍✈👩‍✈

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.

Care sunt procedurile pentru a te alătura ca șofer pe platformele Uber și Bolt?

În primul rând, pentru a deveni șofer în domeniul transportului alternativ, trebuie să îndepliniți anumite criterii. Dacă satisfaceți cerințele stabilite de Uber, Bolt și Autoritatea Rutieră Română (ARR), sunteți aproape de a demara activitatea.

Ce însemnă o flotă în contextul transportului alternativ?

Doriți să fiți șoferi parteneri în Timișoara ? Perfect! Obțineți certificatul profesional, pregătiți-vă mașina pentru ITP-ul semestrial, conform reglementărilor ARR și platformelor online ca Uber, Bolt, și apoi începeți. E așa de simplu? Răspunsul: NU. Legea românească nu permite unui individ să presteze servicii de ridesharing fără o metodă legală de remunerare.

Cele mai mici tarife și cele mai bune chirii de calitate

Conformitate normativă strictă.

Transparență în servicii.

Suport juridic eficient.

Responsabilitate și integritate.

Asistență și ghidare proactivă.

Respect pentru parteneri și reguli.

Contact 

office@fastcarsharing.ro

0761 605 809

Str. Izlaz, nr. 125A Timișoara, Romania

Open chat
1
Bună👋
Cu ce te putem ajuta?